Over ons

Melding van overlijden

dag en nacht bereikbaar op

058 212 39 39

Over ons

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u als nabestaande af. Allereerst het besef van dit grote verlies en alle emoties die daarmee gepaard gaan. Vervolgens moeten allerlei zaken binnen korte tijd geregeld worden.

In zo’n geval wilt u kunnen rekenen op een uitvaartvereniging die u zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt en ondersteunt. Gewoon goed en dichtbij.

Uitvaartvereniging Jelsumerhof, waar ruim 11.000 leden bij zijn aangesloten, heeft hiervoor:

  • Jelsumerhof Uitvaartzorg,
    het uitvaartbedrijf, welke de uitvaarten voor de vereniging verzorgt
  • Noorderhof Uitvaartcentrum,
    de locatie van het uitvaartbedrijf en waarin zich de opbaarkamers en de aula bevinden
  • Stichting Depositofonds Jelsumerhof,
    waar de depotstortingen in zijn ondergebracht

Als vereniging kent zij geen winstoogmerk. Jelsumerhof is dichtbij en altijd wanneer dat nodig is, betrouwbaar en transparant en met bekwame en betrokken medewerkers. Dienstverlening uit overtuiging!

Jelsumerhof, de Leeuwarder Uitvaartvereniging; een vereniging met iets Eigens!

ONS TEAM

Rinske van der Ende

Directeur Jelsumerhof

Rinske is naast uitvaartverzorger ook directeur en bestuurder van de Jelsumerhof. Voor Rinske is de uitvaartverzorging niet alleen een beroep, maar ook een lifestyle. Ze denkt graag met de betrokkenen mee om een passend afscheid vorm te geven als liefdevol gebaar aan de overleden dierbare.

Sjoukje Siderius

Uitvaartverzorgster

Sjoukje is met haar organisatorisch talent de spin in het web binnen Jelsumerhof. Naast alle activiteiten op organisatorisch gebied, is ze ook erg creatief en betrokken en daarom is Sjoukje degene die de rouwkaarten en advertenties vormgeeft en in onze eigen drukkerij afdrukt.