Catering

De familie kan met haar gasten ook voor de navisite binnen Noorderhof in alle rust en zonder enige tijdsdruk bijeen zijn. Voorafgaand of na afloop van de uitvaartplechtigheid kan hiervoor van de tuinzaal gebruik gemaakt worden. De gehele gevel van deze zaal is van glas, zodat er optimaal zicht is op de tuin en de grote eiken hierin. Middels terrasdeuren staat de tuinzaal in directe verbinding met de tuin, zodat bij mooi weer het mogelijk is om hiervan gebruik te maken.

Noorderhof beschikt over uitgebreide cateringmogelijkheden en heeft  hiervoor een goed geoutilleerde keuken. Vanzelfsprekend kan koffie met cake of een gevulde koek worden geserveerd, of volgens de oude Friese traditie een grote krakeling (symboliseert de oneindigheid). Maar ook een glas wijn met bittergarnituur, een volledig verzorgde broodmaaltijd of warm/koud buffet behoort tot de vele mogelijkheden die worden aangeboden.

Vindt de plechtigheid elders plaats, maar de begraving op de Noorderbegraafplaats, dan kan ook prima van de Noorderhof faciliteiten gebruik worden gemaakt. Dit geldt overigens ook wanneer de begraving op de Rooms-katholieke Begraafplaats Vitushof is. Ook deze begraafplaats ligt op korte afstand van uitvaartcentrum Noorderhof.